Almindelig forkomne spørgsmål vedrørende wrappen

Hvad er en Ultimate Body Applicator (wrap)?

The Ultimate body Applicator er en fiberdug wrap, der er fyldt med en kraftfuld botanisk baseret formel til at levere maksimal opstramning, toning og formning, hvor den anvendes på huden.

  • Opstrammer, toner og former
  • Minimerer cellulitis (appelsinhud)
  • Forbedrer hudens struktur og tæthed
  • Enkel at bruge
  • Resultater på kun 45 minutter
  • Progressive resultater over 72 timer
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Måler 33 x 55 cm

Hvordan virker den?

Ved de fleste typer af wrap der findes på market idag opnår du blot et væske tab når du bruger dem.

The Ultimate Boby Applicator indeholder en botanisk formular creme der, når den kommer i forbindelse med din hud giver den en opstrammende, udglattende og tonings vedvarende effekt. Ingredienserne hjælper med til at tilføre fugtighed og næring dybt ind i din hud og formindsker udseende af cellulite (appelsinhud) og omdefinere udseendet af kroppens kontur. Vores banebrydende ingredienser giver dig resultater på blot 45 minutter og vil virke progressivt i op til 72 timer.

Kan jeg bruge wrappen mere end én gang?

Wrappen er kun beregnet til at blive brugt én gang på et sted på din krop af gangen. Grunden hertil er at give det område optimal afbenyttelse at formularen, du optager cremen og den vil give dig den opstrammende og tonende effekt. Får at opnå bedste resultat skal du gøre ét område færdigt af gangen.

Hvad med arme og ben, er det i orden at wrappe 2 steder på samme tid?

Ja, du kan godt bruge the Ultimate Body Applicator til arme og ben (en på hver) for at opnå symetrisk resultat. Du må max. have 2 på af gangen.

Hvor ofte må jeg bruge wrappen?

Vi anbefaler at bruge en ny wrap en gang hver 72. timer, idet formularen virker i din hud i op til 72 timer. Når man har opnået det ønskede resultat, kan man bruge den efter behov.

Hvor længe kan jeg have wrappen på?

Første gang du prøver den, anbefaler vi, at du lader den sidde i 45 minutter, for at teste om din hud er sensitiv over for nogle af ingredienserne.
Selvom det kun er naturlige ingredienser som er brugt, så kan din krop stadig være irritabel over for én af ingredienserne, lige som nogen kan have pollenallergi.

Kan jeg have wrappen på om natten?

45 minutter er i virkeligheden nok, men du kan godt have den på længere, max. 8 timer Det er dog vigtigt, at du ikke sveder når du har wrappen på.
Så er du typen, der har det meget varmt når du sover, så er det ikke en god ide at sove med den på, for så får du ikke optaget den creme der sidder på. Wrappen er designet til at virke efter 45 min. erfaringerne siger at enkelt kan have brug for at have den på 30-60 min. mere, for at optage cremen helt.

Hvor længe holder mine resultater?

Resultaterne holder længe, hvis du opretholder en sund livsstil (kost & motion).
Du må ikke betragte wrappen som værende en slankebehandling. Det er en behandling som hjælper dig med at tone og stramme din hud op, noget som træningen kan have svært ved at klare.
Vi ser nogle rigtige gode resultater i forhold til opstramning og toning af strækmærker og vi har kunder som ser ud som da de stoppede 1,5-2 år senere.

Kombinerer du wrappen med Defining gel, vil du booste og vedligeholde dit resultat endnu bedre, da Defining gel har samme funktion som wrappen, blot i mildere grad, således man kan bruge den hver dag.

Kan alle bruge wrappen?

Wrappen er beregnet til voksne
Vi anbefaler ikke gravide og ammende at bruge wrappen. Der er ingredienser i, der ikke er hensigtsmæssige til et foster/barn

Er der en udløbsdato på the Ultimate Body Applicator?

I uåbnet tilstand er den holdbar i 1,5 år.
Har du åbnet for posen hvori den enkelte wrap ligger i, skal den bruges omgående.
Du opbevarer wrappen ved almindelig stuetemperatur (køligt og tørt)

Vores wraps er de første på markedet, de mest effektive, giver IKKE væske tab, er baseret på urter og kommer klar til brug. It Works! ejer patentet på dem.

Vores wrap er, ud over at den strammer op, f.eks kan den stramme løs hud op efter et større vægttab eller graviditet, toner og former huden, også rigtig god til at mindske strækmærker, ar og appelsinhud. 
Man kan wrappe alle områder på kroppen fra halsen og ned. Mave, “håndtag”, deller på ryggen, mormor arme, bagdel, lår, hals, bryst – du bestemmer!