Det bedste fra 2 verdener!

Mit navn er Susanne Boesen, jeg er fra 1967 og er uddannet coach & misbrugsrådgiver og arbejder til dagligt i Jyderup statsfængsel.

Jeg er gift og har en datter fra 2006.

I 2014 stødte jeg for første gang på produkterne fra It Works!

Produkter baseret på naturlige ingredienser, hvor hovedproduktet er en Bodywrap, der går ind og toner, former og strammer maven op. Jeg var solgt med det samme og valgte at springe ud i at forhandle produkterne. Det jeg har gjort ved siden af mit normale fuldtidsjob.

Jeg bruger naturligvis alle produkterne fra It Works! og wrappen gjorde at jeg sagde farvel til 9 cm rundt om maven og 3-4 cm på hvert lår  – det er fantastisk. Helt uden slankekur eller slankemiddel, men bare ved at have wrappen på i 45 min. af gangen og drikke en masse vand. Efter jeg havde brugt ca. 8 wraps, kunne jeg se at wrappen ikke kunne gøre mere for mig på det tidspunkt og at det nu handlede om at jeg skulle tabe mig.

(Bodywrappen er ikke et slankeprodukt, men udelukkende et produkt der toner og strammer huden op).

Jeg har været overvægtig over flere perioder i mit liv, hvor jeg igennem mange år har været på rigtig mange forskellige slankekure.

Nogle har hjulpet mig i en kortere periode, men ofte er jeg røget tilbage til gamle dårlige spise vaner/mønstre. For mig har det ikke været store portioner og meget fedt, men mere kulhydrater jeg har fyldt min krop med(som kroppen så har omdannet til fedt på kroppen).

Derudover har jeg haft en vanskelig graviditet for 10 år siden med efterfølgende 2 store rygoperationer/længere tids smertemedicinering/genoptræning. Dette var også en hård omgang for min krop.

Jeg spiser nu Greens til dagligt, da jeg opdagede det kunne tage min allergi og jeg har altid skulle have ekstra allergimedicin og binyrebarkhormon indsprøjtninger hvert år! Dette er ikke nødvendigt mere efter indtagelse af Greens.(Greens er et kosttilskud der er spækket med urter og grønsager og det gør at jeg får vedligeholdt min krops PH-værdi, øget mit immunforsvar og får samtidig et energiboost.)

Ud over Greens spiser jeg også dagligt, HSN (Hair Skin Nails som er fyldt med essentielle vitaminer, mineraler og plantebaserede næringsstoffer!) som gør og har gjort at jeg ikke mere lider af astma eksem på mine hænder, hvor siden jeg var en lille pige, har gået/sovet med handsker fyldt med div. tjære og ildelugtende cremer pga. mine hænder/finger sprækkede konstant og de var tørret fuldstændigt ud.

I nov. 2016 har jeg startet min egen NADA klinik , hvor det er muligt at købe/prøve produkterne fra It Works!

NADA behandlinger (øreakupunktur) kan bl.a. afhjælpe sukkertrang og mange andre problematikker. (Læs gerne mere om NADA under øverste menu: NADA)

Det bedste fra 2 verdener kombineret i et.

Du er meget velkommen på min lukkede Facebook Wrap side (Wrap ByBoesen) hvor der bla. er konkurrencer, tilbud og ikke mindst, mange rigtige flotte resultater efter brug, af vores lækre 100% rene natur produkter.

For mere info generelt, så skriv gerne en mail eller evt. en Pb i messenger til mig.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig telefonisk.

Uddannelser

Uddannet fysiurgisk massør d.20.10.1999, egen klinik i 5 år.
NADA akupunktør udd. færdig den 17.12.2009.
Misbrugsrådgiver udd: DAC (Danish Addiction Counselor) færdig uddannet marts 2010.
Diplom kursus: Dansk Addiction Recovery Coach d.18.3.2012.

Forretninger

It Works! uafhængig distributør siden sept/2014 og i 2016 privat klinik med ansigts-behandlinger og NADA-øreakupunktur.