Bliv forhandler af produkterne fra It Works!

Er du udadvendt, positiv, opsøgende, inspirerende og kompetent?

Har du lysten til at arbejde på en anderledes nytænkende måde, der både kræver direkte salg til kunder og onlinesalg via, blandt andet, facebook?

Nikker du “ja” lige nu, så er det måske dig jeg søger, til at udvide teamet af forhandlere til produkterne fra It Works!.
Du vælger selv, hvor mange timer om ugen du vil bruge.

It Works! startede i USA i 2001, og har været i Danmark siden 1. februar 2014.
På verdensplan er vi ca. 140.000 selvstændige forhandlere og i Danmark er vi pt. kun ca. 600, så vi har brug for din hjælp til at fortælle folk om produkterne.
Vi rundede sidste år 2 millioner kunder i de 21 lande vi er åbnet i.

Når du opretter dig som forhandler, vil du få din egen webshop, hvor dine kunder køber produkterne igennem.
Du får karakter af selvstændig forhandler og din løn er provision af det salg du genererer.
It Works! sørger for afregning med kunderne, samt afsendelse af produkterne til dine kunder.
It Works! har dansk support kunderne kan ringe til, hvis de har problemer med forsendelsen, ændring af bestilling eller andet.

Som udgangspunkt vælger du selv, hvordan du vil skaffe kunder, men der er tre grundliggende metoder, som andre forhandlere i Danmark har succes med:

Afholdelse af Wrap partys, det forgår på samme måde som andre home partys. Du præsenterer produkterne, specielt vores body wrap, som er vores mest solgte produkt og deltagerne køber så produkterne via din webshop efterfølgende.
Den anden salgskanal er Facebook/Instagram m.m. Du opretter din egen private gruppe, hvor du deler billederne fra dine glade kunder. Du servicerer og hjælpe dine kunder, samt skaffe nye potentielle kunder til gruppen.
I forbindelse med din nuværende forretning, hvor du kombinerer produkterne med de serviceydelser du i forvejen tilbyder. (Massør, frisør, negleteknikker, kostvejleder og lign.)

Selv om du er selvstændig forhandler, er du aldrig alene. Jeg hjælper og guider dig til succes!

Du får al den hjælp, du skal bruge gennem min lukkede Facebook gruppe for forhandlere samt træning af mig.
Jeg laver personlige- og online træninger, det betyder derfor ikke noget, hvorhenne i Danmark du bor.
Jeg vil stå til rådighed for personlig udvikling og hjælp 24/7, for at hjælpe med at få din forretning til at blomstre.

Din primære kontakt vil være mig. Jeg har været en del af It Works! siden september 2014.
Udover mig, har du også mulighed for at søge hjælp og inspiration, hos mine øvrige teammedlemmer, der ligger i den gruppe som du vil komme ind i.

Det koster 181,- kroner om måneden at være forhandler af It Works!. Dette er et gebyr til driften af din personlige webshop/backoffice mm.
Du skal ikke selv lave en hjemmeside, sørge for betalingsløsninger, fragtløsninger, lager eller lignende. Alt det sørger It Works! for!
Du får udbetalt kommission fra It Works! den 15. i hver måneden + ugebonusser, det er skattemæssigt som at sidestille med løn. Du skal derfor ikke oprettes som virksomhed, med mindre du selv ønsker det, men blot betale din b-skat.

Er du interesseret i ovenstående, og ønsker du at høre mere om dine muligheder med It Works!, skal du sende en mail til byboesen@outlook.dk
Jeg vil herefter sende dig en mail med yderligere informationer om virksomheden, bonusplan og hvordan du kommer i gang. Du kan alternativt også fange mig på telefon 22 98 49 01 eller Tryk her og kom direkte til forhandlersiden

Glæder mig til at høre fra dig!